Forum Opel Zafira - KlubZAFIRA.pl
{CDR 1100} - problemy, dyskusje, pytania - Wersja do druku

+- Forum Opel Zafira - KlubZAFIRA.pl (http://www.klubzafira.pl/forum)
+-- Dział: Forum techniczne Opel Zafira (http://www.klubzafira.pl/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Dział: Car Audio/Navi/CB/Rejestratory/Zestawy BT (http://www.klubzafira.pl/forum/forumdisplay.php?fid=85)
+---- Dział: Car Audio (http://www.klubzafira.pl/forum/forumdisplay.php?fid=87)
+---- Wątek: {CDR 1100} - problemy, dyskusje, pytania (/showthread.php?tid=23)

Strony: 1 2 3 4 5


{CDR 1100} - problemy, dyskusje, pytania - Kaliope - 2012-Sty-08

Tu pytamy o radioodtwarzacz NCDR 1100


Odp: {A} NCDR 1100 - problemy, dyskusje, pytania - sakumoto - 2012-Kwi-07

Witam

Sprawa dotyczy zmieniarki(CDC3 PHILIPS) ktora podlaczylem do mojego NCDR 1100.
Zmieniarka chodzi, sprawna w 100%. Została aktywowana w serwisie. Lecz niestety
po aktywacji wyglada to tak. Jak uruchamiam radio to pojawia sie elegancko menu
zmieniarki na jakies 10s, po czym zmieniarka sie wylącza. Po ponownym wyłączeniu
i właczeniu radia zmieniarka dziala lecz bez menu. Wyswietla tylko "CDC Safe" w menu zmieniraki.Moge ja sterowac, ale na slepo...
Nie mam bladego pojecia co zrobic dalej.
Ponizej zamieszczam film, ktory dokladnie prezentuje moj problem.

Wszelka pomoc mile widziana.


Odp: {A} NCDR 1100 - problemy, dyskusje, pytania - elkopyto - 2012-Kwi-16

witam w swojej zafirce posiadam radio ncdr 1100 i wyświetlacz,czy po odłączeniu radia i podłączeniu innego stracę informacje które do tej pory mi się wyświetlały czyli godzina temperatura zużycie paliwa itp?? czy jest szansa aktywowania tych informacji w inny sposób??


Odp: {A} NCDR 1100 - problemy, dyskusje, pytania - Dziadek13 - 2012-Kwi-16

Stracisz tylko wyświetlanie RDS radia na wyświetlaczu nic więcej ewentualnie jak posiadasz sterowanie z kierownicy które też można jeżeli poszukasz w necie podłączyć.


Odp: {A} NCDR 1100 - problemy, dyskusje, pytania - elkopyto - 2012-Kwi-16

dzięki serdeczne za odpowiedź i przepraszam za wepchnięcie posta w nie ten dział co trzeba ...poprawie sie ...chyba biggrin


Odp: {A} NCDR 1100 - problemy, dyskusje, pytania - Bamber - 2012-Lis-08

Kolega ma w ZA navi Siemens 1100 i nie ma w ogóle mapy polski czy posiada ktoś takowe?Kontakt na PW lub GG


Odp: {A} NCDR 1100 - problemy, dyskusje, pytania - celius - 2012-Lis-08

Podobno do ZA nie ma map polski.


Odp: {A} NCDR 1100 - problemy, dyskusje, pytania - Bamber - 2012-Lis-08

nie wiem dlatego pytam.


Odp: {A} NCDR 1100 - problemy, dyskusje, pytania - marsuc - 2012-Lis-08

Ostatnie mapki wyszły w 2009 roku ale oczywiście bez PL i od tego momentu producent map nie wspiera tego radyjka. Chciałem to instalować ale niestety brak PL mnie zniechęcił sad.


Odp: {A} NCDR 1100 - problemy, dyskusje, pytania - slawek - 2012-Lis-08

Mapy Pl nie ma i z tego co czytałem to ponoć nie będzie  7