2012-Lut-09, 11:51
Czytam wasze posty i jestem trochÄ zdziwiony, Ĺźe aĹź tak wolno siÄ wasze ON nagrzewajÄ
w porĂłwnaniu z moja PB, faktycznie mam przysĹoniÄtÄ
w czÄĹci chĹodnicÄ i po jakimĹ nie dĹugim 1-3min grzania na wolnych obrotach (aĹź Ĺźona przyjdzie
) rano to po przejechaniu 2-3 km juĹź zaczyna siÄ robiÄ ciepĹo w aucie na wet jak jest temp ok -20 a po przejechaniu 4-6 km temp dochodzi juĹź do 80C
...tylko co z tego jak mam zrypany jakiĹ czujnik w reduktorze i na gaz mi siÄ tak szybko nie przeĹÄ
cza jak powinien
A i zaznaczÄ, Ĺźe jak teraz nie ma Ĺniegu i takiej wilgoci i nie trzeba skrobaÄ szyb z zewnÄ trz to jeĹźdĹźÄ na pozycji "auto" (mam automatycznÄ klimÄ.) i odnoszÄ wraĹźenie, Ĺźe duĹźo szybciej siÄ nagrzewa kabina jak siÄ automatycznie zwiÄksza prÄdkoĹÄ nawiewu, niĹź jak muszÄ odszroniÄ szyby i wymuszam sam prÄdkoĹÄ dmuchawy i wiadomo na poczÄ tku wieje zimnym

A i zaznaczÄ, Ĺźe jak teraz nie ma Ĺniegu i takiej wilgoci i nie trzeba skrobaÄ szyb z zewnÄ trz to jeĹźdĹźÄ na pozycji "auto" (mam automatycznÄ klimÄ.) i odnoszÄ wraĹźenie, Ĺźe duĹźo szybciej siÄ nagrzewa kabina jak siÄ automatycznie zwiÄksza prÄdkoĹÄ nawiewu, niĹź jak muszÄ odszroniÄ szyby i wymuszam sam prÄdkoĹÄ dmuchawy i wiadomo na poczÄ tku wieje zimnym