Mam pytanie odnoĹnie radioodtwarzacza w Zafirze A. Posiadam w niej oryginalny odtwarzacz VDO CD 441 XED Wraz z kierownicÄ i zegarem chciaĹbym jednak podpiÄ Ä do niego jakiĹ cyfrowy odtwarzacz. Czy jest to moĹźliwe ? podĹÄ czenia zĹÄ cza AUX ? A jeĹli nie to jakie inne radio zadziaĹa z kierownicÄ i zegarem ? Czy ktoĹ wymieniaĹ, ma w tej sprawie doĹwiadczenie ??Â
Liczba postów: 319
Liczba wątków: 26
Likes Given: 4
Imię: Mario M4R10
Miejscowość: Mielec
Auto: auto mat
Ja ostatnio przerabiaĹem takie zagadnienie ale dotyczyĹo to innego ori radia (NCDR 1100 z wyĹwietlaczem CID)
wiecej masz na  http://klubzafira.pl/forum/showthread.ph...8&page=120  post nr 1195
Z tego co widzÄ Twoje radio to rzadkoĹÄ. Â Â
Jaki jest ponadto u Ciebie wyĹwietlacz ?
Liczba postów: 26
Liczba wątków: 3
Likes Given: 0
Imię: Sebastian
Miejscowość: Bukowno
Auto: Zafira A 2.0 DI
Na podmianÄ bez przerĂłbek dziaĹajÄ radia VDO z interfejsem EDI tylko trudno dostÄpne jeden model posiadaĹ nawet czytnik kart. Z wyĹwietlaczem dziaĹajÄ niektĂłre modele Kenwood-a lecz do sterowania z kierownicy potrzebny interfejs. Polecam kenwood kdc-bt8044u sam takie posiadam. Radio oprĂłcz wejĹcia usb ma wbudowany zestaw gĹoĹnomĂłwiÄ cy.
2016-Cze-19, 18:33 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 2016-Cze-19, 18:51 przez zaba1405.)
(2016-Cze-19, 13:42)M4R10 napisał(a): Ja ostatnio przerabiaĹem takie zagadnienie ale dotyczyĹo to innego ori radia (NCDR 1100 z wyĹwietlaczem CID)
wiecej masz na  LINK: klubzafira.pl/forum/showthread.php?tid=138&page=120  post nr 1195
Z tego co widzÄ Twoje radio to rzadkoĹÄ. Â Â
Jaki jest ponadto u Ciebie wyĹwietlacz ?
Nie mam pojÄcia jaki jest model wyĹwietlacza ale wyglÄ da on tak jak na zdjÄciu
(2016-Cze-19, 14:00)cebulka napisał(a): Na podmianÄ bez przerĂłbek dziaĹajÄ radia VDO z interfejsem EDI tylko trudno dostÄpne jeden model posiadaĹ nawet czytnik kart. Z wyĹwietlaczem dziaĹajÄ niektĂłre modele Kenwood-a lecz do sterowania z kierownicy potrzebny interfejs. Polecam kenwood kdc-bt8044u sam takie posiadam. Radio oprĂłcz wejĹcia usb ma wbudowany zestaw gĹoĹnomĂłwiÄ cy.
Liczba postów: 26
Liczba wątków: 3
Likes Given: 0
Imię: Sebastian
Miejscowość: Bukowno
Auto: Zafira A 2.0 DI
Modele z dopiskiem "U" na koĹcu sÄ to modele wyposaĹźone w port USB. Radio z obsĹugÄ sterowania z kierownicy i zewnÄtrznego wyĹwietlacza moĹźna poznaÄ teĹź po gnieĹşdzie mini shvs bÄdÄ cym na kablu z tyĹu radia.
Modele z dopiskiem "U" na koĹcu sÄ to modele wyposaĹźone w port USB. Radio z obsĹugÄ sterowania z kierownicy i zewnÄtrznego wyĹwietlacza moĹźna poznaÄ teĹź po gnieĹşdzie mini shvs bÄdÄ cym na kablu z tyĹu radia.
dziÄkujÄ za info w wolnej chwili zacznÄ szukaÄ po aukcjach
Liczba postów: 319
Liczba wątków: 26
Likes Given: 4
Imię: Mario M4R10
Miejscowość: Mielec
Auto: auto mat