Liczba postów: 11
Liczba wątków: 2
Likes Given: 0
Imię: Grzegorz
Miejscowość: PoddÄbice
Auto: 2 X Zafira B
PodepnÄ siÄ pod temat, zakupiĹem ZosiÄ z takim radyjkiem
http://www.ebay.pl/itm/Autoradio-DVD-GPS...SwRLZUGV2Q super radyjko tylko jest maĹy problem gdzieĹ przy zmianie wĹaĹcicieli zagubiĹy siÄ kable do podĹÄ
czenia aux i chinch. KtoĹ ma jakiĹ pomysĹ jak to dorwaÄ bo moje pomysĹy na wyszukiwanie itp. siÄ skoĹczyĹy bo nie mogÄ ustaliÄ modelu radia. MoĹźe ktoĹ mÄ
drzejszy ode mnie siÄ znajdzie?
â˘
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 0
Imię: SĹawek
Miejscowość: DÄ
browa GĂłrnicza
Auto: Zafira B 1,8
Witam ja chciaĹbym siÄ dowiedzieÄÂ bo wertujÄ
c fora nie znalazĹem jednoznacznej odpowiedzi jak to jest z dostÄpem do komputera pokĹadowego przy wymianie radia na niefabryczne.
Czy zakĹadajÄ
c takie radio
LINK: allegro.pl/kenwood-ddx4016bt-2din-dvd-aux-usb-bt-fv23-i6578061938.html
i do tego taki interfejs
LINK: allegro.pl/sterowanie-z-kierownicy-opel-astra-vectra-c-zafira-i6408905172.html
bÄdzie dostÄp do kompa z poziomu kierownicy.
Znacie kogoĹ kto ma coĹ takiego zaĹoĹźone i to mu Ĺmiga.
Wiem ze na pewno nie bÄdzie test mode a co z resztÄ
?
â˘
Liczba postów: 85
Liczba wątków: 15
Likes Given: 1
Imię: Krzysztof
Miejscowość: ToruĹ
Auto: Astra K
OstrzeĹźenia np o przepalonej ĹźarĂłwce czy niskim poziomie pĹynu do spryskiwaczy pozostanÄ
. PrzeĹÄ
czanie pomiÄdzy zakĹadkami, poruszanie siÄ po menu na gĂłrnym ekranie bÄdziesz miaĹ z przyciskĂłw na kierownicy (gĂłra, dĂłĹ, wciĹniÄcie). Bedziesz mĂłgĹ potwierdziÄ komunikaty (np. o oblodzeniu lub rezerwie paliwa) ale nie bÄdziesz miaĹ dostÄpu do przycisku "settings" - tutaj trzeba siÄ by byĹo podĹaczyÄ po op-com i zmieniÄ co póŠroku godzinÄ bo to pewnie bÄdzie Cie denerowaÄ Ĺźe siÄ nie zgadza.
MoĹźesz teĹź wyĹÄ
czyÄ UWA (albo fizycznie je odpiÄ
Ä) bo zostanie Ci na ekranie zakĹadka od telefonu ktĂłrej nie bÄdziesz uĹźywaĹ.
PS. A nie myĹlaĹeĹ bardziej o czymĹ z Androidem a nie tylko radio - bo to juĹź niewielka róşnica a uzyskujesz DVR, kamerÄ cofania, Yanosika itp masa rĂłznych fajnych programikĂłw
â˘
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 0
Imię: SĹawek
Miejscowość: DÄ
browa GĂłrnicza
Auto: Zafira B 1,8
DziÄki za odpowiedz,bo sprzedawca mi powiedziaĹ Ĺźe nie bÄdzie dziaĹaÄ ale nie jest pewien dlatego chciaĹem konkretnej odpowiedzi.
Tak myĹlaĹem Ĺźe tylko z przestawieniem godziny bÄdzie problem,ale to Ĺźaden problem.
Telefonu nie mam a co do androida to w tej cenie to tylko chinszczyzna.
Nie mam kasy na nic droĹźszego bo muszÄ ogarnÄ
Ä silnik.KupiĹem to auto niedawno a byĹ zaĹoĹźony gaz i Niemiec sprzedaĹ jak siÄ zaczeĹy problemy.Zawory sÄ
ciasne a nie ma takiego wymiaru i musimy dorobiÄ szklanki wiÄc trochÄ w koszty uderzy.No cóş takie uroki aut uĹźywanych silnika siÄ nie przeĹwietli a prawda jest taka Ĺźe wiÄkszoĹÄ sprzedaje auta jak trzeba doĹoĹźyÄ.
â˘