na dół

Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  {B} Brak napięcia na sprężarce jacek_opel 0 93 2019-Sie-28, 16:55
Ostatni post: jacek_opel
  {B} Uszkodzony skraplacz klimatyzacji, brak wentylatora [?] kanwa1987 5 421 2018-Lip-19, 21:34
Ostatni post: rafael
  {B} B0180 - Za niskie napięcie w obwodzie nawiewu na nogi czujnika temp pow wylotowego Bodek 0 366 2017-Gru-28, 19:51
Ostatni post: Bodek
Ocena wątku:
  • 10 głosów - średnia: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
{B} Klimatyzacja się nie włącza/brak napięcia
#11
Pytanko co do bezpieczników w komorze silnika - czy pozycja 3 i 4 to to samo? Czy mając climatronic powinienem mieć oba bezpieczniki czy tylko 3?
Odpowiedz
#12
Ja nie mam bezpiecznika w poz.3 tylko w poz.4 i climatronic śmiga. W poz.3 jest bez. 30A a w poz.4 jest duży kwadratowy 30A.
Odpowiedz
#13
U mnie to wygląda tak (poz 3 - 40A) poz 4 - pusta, silnik Z19DTH, kilma chłodziła, przestała, została nabita i nie chłodzi.. napięcie dochodzi ,obroty wzrastają a tak jakby nie załączało się sprzęgiękło klimy, zaczynam od bezpieczników aczkolwiek obstawiam cewkę..
[Obrazek: PsjAaGP.jpg]

Ewentualnie już podpinając się pod temat co może powodować to że obroty wzrastają tak jakby klima się uruchomiła a ona nie działa? Ten bezpiecznik powinien być z 3 na 4? Jakiś czujnik temperatury? Czy jednak ta cewka
Odpowiedz
#14
Sprawdź cewke,bo podobno często siadają. Jeżeli to nie pomoże to na Techa i sprawdzić co jest .
Odpowiedz
#15
Błąd 
@Chlipo 
To już szczęśliwy jesteś że działa  smile Ja jutro dowiem się prawdy czy wszystko jest ok. z klimą i ile czynnika wejdzie...
Odpowiedz
#16
Ja też już szczęśliwy jestem że wsio z klimą u Zosi jest ok  smile
Odpowiedz




Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości